Wij zagen geen uitweg meer en wilden gaan scheiden. Bij Relatiekrachtig kwamen we er achter dat we nog veel te doen hadden om onze relatie te redden. We zijn blij met de inzichten en ons harde werken.

Relatietherapie

Alle schroefjes zijn weer aangedraaid. En daar zijn wij heel blij mee.

Relatie APK

Pfff dat was hard werken. Maar ik ben trots op ons. Trots hoe wij ons open hebben durven stellen naar elkaar. En nu weer echt in gesprek kunnen met elkaar. Zonder verwijten en oordelen. Wij raden Kim ten zeerste aan. Topper is ze.

Relatietherapie

Twijfel je om in therapie te gaan? Niet twijfelen, gewoon doen. Het is zo’n aanrader! Wij waren helemaal uit verbinding. Maar zijn nu weer helemaal verbonden. Bedankt Kim voor het begeleiden

Relatietherapie

Wij, vijf broers en een zus wilden graag weer plezierig met elkaar omgaan. Dit omdat onze ouders ouder worden en wij samen voor hen willen zorgen. Wij hebben Kim ingeschakeld voor een familiediner. We gingen niet dineren maar aan de koffie. Van te voren had Kim ons allemaal al gebeld en met ons gesproken. Dat voelde vertrouwd. In het gesprek heeft zij ons gesprek goed begeleid. Had heldere vragen en heeft ons laten nadenken. Mooi is dat we na de derde sessie echt weer met elkaar samen aan de borrel konden. En de band nog steeds goed is. Mijn ouders zijn blij en wij ook.

Een Familie diner

Na mijn relatie zat ik niet lekker in mijn vel. Ik kon niet vinden waar dit aan lag. In de gesprekken met Kim heb ik mezelf weer terug gevonden. We gingen letterlijk ordenen in mijn hoofd en hebben dingen uit mijn verleden een plek kunnen geven. Ik heb mezelf nog weer wat meer leren kennen. Er is geen oordeel en ik kon helemaal mezelf zijn. Ik ben er sterker uit gekomen en daar ben ik heel blij mee.

Individuele therapie

Het is fijn om met Kim in gesprek te zijn. Zij geeft heldere inzichten en kon snel ons ingesleten patroon vinden. Ze is doortastend en direct. Ze zet je aan het denken.

Het was hard werken maar we zijn zo blij dat we het hebben gedaan. Wij raden iedereen relatietherapie bij Relatiekrachtig aan.

 

Relatietherapie

Wij raden de relatie APK aan iedereen aan die verdieping wil in zijn relatie. We hebben mooie gesprekken gevoerd die we anders nooit zo hadden gehad. Wij voelen ons zo op ons gemak bij Kim in de praktijk.

Relatie APK