Over mij

Ik ben Kim Guliker, eigenaar van Relatiekrachtig. Bij het beginnen van mijn eigen praktijk vroeg ik mijn stellen wat ze typerend aan mij vinden? “Je durft en je duwt ons in de goede richting en hebt respect. Je zet ons aan het denken. Je bent heel duidelijk en straalt kracht uit.” Hier presenteer ik dan ook met trots: “Relatiekrachtig”

Mijn interesse voor ‘relaties’ is van jongs af aan al aanwezig. Ik ben iemand die altijd al bezig is geweest met verbinding.

Wat breng je mee in een relatie en wat kun je uit deze relatie halen? Het is interessant hoe eenieder op elkaar reageert. En hoe elke relatie anders kan zijn. De verbintenis tussen deze verschillende mensen raakt mij. En zet mij aan het denken.

Naast relatietherapie geef ik nu zo’n zeven jaar ook individuele begeleiding vanuit Zorgkrachtig. Daar begeleid ik mensen met en zonder diagnose. Het omgaan met een partner met een diagnose in de relatie kan anders zijn. In deze begeleiding zie je dat dit veel impact kan hebben op de relatie.

Mijn manier van therapie is open, inzichtelijk, eerlijk, gedreven, met humor, enthousiast en direct. Zelfreflectie en jezelf open stellen is voor mij de basis voor een goed gesprek. 

Graag zou ik met jullie dat gesprek willen voeren.

Zelfreflectie en echt contact is voor mij de basis voor een goed gesprek.

Graag zou ik met jullie in gesprek willen gaan.