Een Familiediner

Misverstanden binnen de familie en onderlinge ruzies kunnen heel hoog oplopen. Het kan zijn dat er niet over gepraat wordt. Mensen willen elkaar niet eens meer zien. Vaak is dit oud zeer of meningsverschillen uit het verleden. 

Een familiediner met relatiebegeleider kan helpen de onderlinge relaties te verbeteren. Van tevoren zal ik voor ieders verhaal aandacht hebben. Dit bespreek ik individueel met eenieder. Wel wil ik graag van iedereen de intentie om het gesprek op een respectvolle manier in te gaan. Daarna nodig ik jullie graag uit om aan tafel te gaan. Dit kan een kop koffie, lunch of diner zijn. 

Ik zal het gesprek leiden. Niet met de intentie dat meteen alles goed zal komen. Maar wel dat de juiste stappen gezet kunnen worden om uiteindelijk met elkaar erover te kunnen praten. Ik zorg ervoor dat we op een respectvolle manier in gesprek gaan en dat ieders grenzen bewaakt worden. We werken samen aan nieuwe afspraken om zo een stap in de goede richting te zetten. Zodat jullie weer een basis hebben gelegd voor vernieuwd contact.

Zelfreflectie en echt contact is voor mij de basis voor een goed gesprek.

Graag zou ik met jullie in gesprek willen gaan.