Relatietherapie Ermelo

EFT Therapie Putten

EFT Therapie in Putten en omstreken

Ook je relatie moet je onderhouden: EFT Therapie Putten.
Emotion Focused Therapy, oftewel EFT. In de wereld van therapie, wordt emotionally focused therapy steeds meer gezien als de methode voor relatietherapie. En dat is niet zonder reden: EFT heeft de beste resultaten van alle relatietherapieën die momenteel beschikbaar zijn. Het is met onderzoek aangetoond dat deze vorm van therapie 70 tot 75% van de koppels van kritieke toestand naar herstel helpt. Nog eens 15% van de koppels merkt op zijn minst een verbetering op in de relatie. Deze positieve effecten houden zelfs jaren laten nog aan. Dit resultaat is ongekend, en is mogelijk omdat je met EFT naar de kern gaat.

Geef je relatie een positieve boost

Het doel van emotion focused therapy is:

  • Het bewustzijn van de eigen hechtingemoties beter begrijpen
  • Deze emoties beter leren reguleren
  • Betekenis geven aan de eigen emoties en behoeften
  • Je emoties beter leren communiceren
  • Begrip en steun in relaties ontwikkelen
  • Respectvolle relaties ontwikkelen
  • Een hogere emotionele intelligentie

Naast EFT Therapie geef ik nu zo’n zeven jaar ook individuele begeleiding vanuit Zorgkrachtig. Daar begeleid ik mensen met en zonder diagnose. Het omgaan met een partner met een diagnose in de relatie kan anders zijn. In deze begeleiding zie je dat dit veel impact kan hebben op de relatie.

Zelfreflectie en echt contact is voor mij de basis voor een goed gesprek.

Graag zou ik met jullie in gesprek willen gaan.

Intake

Het is een hele stap om op zoek te gaan naar een relatietherapeut. Wat Relatiekrachtig belangrijk vindt, is dat er een klik ontstaat zodat we een goede werkrelatie kunnen opbouwen.

Relatie APK

Een Relatie APK bestaat uit 2 sessies waar we kijken naar jullie relatie. Wat zijn de positieve kanten en wat kan er verbeterd worden. Je krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Relatietherapie

In relaties ontstaan patronen. Soms leiden deze patronen tot conflicten waar jullie niet makkelijk uit komen. Relatietherapie richt zich op het herstel van relaties tussen partners.

Een familiediner

Een familiediner met relatiebegeleider kan helpen de onderlinge relaties te verbeteren. Van tevoren zal ik voor ieders verhaal aandacht hebben. Daarna nodig ik jullie uit aan tafel.