Relatietherapie Ermelo

Relatie APK Ermelo

Relatie APK in Ermelo en omstreken

Ook je relatie moet je onderhouden: Relatie APK Ermelo.
Je relatie is waardevol en één van de belangrijkste aspecten in je leven. Een goede, liefdevolle relatie is niet altijd vanzelfsprekend. Een Relatie APK bij Relatiekrachtig bestaat uit twee sessies waar we kijken naar jullie relatie. Wat zijn de positieve kanten en wat zou er verbeterd kunnen worden. Zijn er bepaalde (negatieve) patronen in jullie relatie geslopen? Deze gaan we samen identificeren. Je krijgt handvatten om er thuis mee aan de slag te gaan. 

Dit kan voor elk stel waardevol zijn. Weer eens opnieuw kijken naar jullie relatie. Een frisse wind en nieuwe kijk op jullie samen. Je relatie hoeft niet meteen aan een zijden draadje te hangen om naar een relatietherapeut te gaan. Je kunt je relatie ook versterken door deze Relatie APK.

Geef je relatie een positieve boost

Herkennen jullie je ook in de volgende situatie?

De kinderen worden wat ouder en zijn zelfstandiger. Jullie hadden eerst je handen vol aan het draaien van het gezin. Nu de kinderen wat ouder zijn en er zelf op uitgaan naar vriendjes en vriendinnetjes wordt dit wat makkelijker. Je kan ineens tijdsafspraken met ze maken. Jullie hebben wat tijd over.

Jullie gaan weer beginnen aan jullie eigen tijd. Alleen jullie zijn zo moe dat jullie op de bank zitten en blij zijn even niks te hoeven. Want wat is dit heerlijk die eigen tijd.  Al snel wordt ook deze tijd gewoon. Samen als stel ben je even wat minder nodig dan voorheen. 

Maar ook kun je door deze iets rustigere periode onrustig voelen. Je twijfelt waar is ons ‘wij samen’ gebleven? Vinden wij elkaar weer? Is het nog wel zo leuk als in het begin? Of wat brengt ons nu nog samen? Doordat er meer rust is, word je gefocust op het ‘wij samen’. Dit een logisch proces. Want na al die jaren van hard werken in het gezin, is er ineens meer tijd om over jullie relatie na te denken. 

Ik begeleid jullie graag bij jullie Relatie APK. Wij gaan opnieuw kijken naar jullie uitdagingen. Uiteindelijk zullen jullie met een nieuw inzicht jullie relatie verder gaan. En denken jullie terug over wat je van elkaar geleerd hebt in deze gesprekken.

Relatie APK naar idee van Nynke Nijman: https://de-relatie-apk.nl/ 

Uitdagingen waar Relatiekrachtig jullie mee kan helpen >

Zelfreflectie en echt contact is voor mij de basis voor een goed gesprek.

Graag zou ik met jullie in gesprek willen gaan.

Intake

Het is een hele stap om op zoek te gaan naar een relatietherapeut. Wat Relatiekrachtig belangrijk vindt, is dat er een klik ontstaat zodat we een goede werkrelatie kunnen opbouwen.

Relatie APK

Een Relatie APK bestaat uit 2 sessies waar we kijken naar jullie relatie. Wat zijn de positieve kanten en wat kan er verbeterd worden. Je krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Relatietherapie

In relaties ontstaan patronen. Soms leiden deze patronen tot conflicten waar jullie niet makkelijk uit komen. Relatietherapie richt zich op het herstel van relaties tussen partners.

Een familiediner

Een familiediner met relatiebegeleider kan helpen de onderlinge relaties te verbeteren. Van tevoren zal ik voor ieders verhaal aandacht hebben. Daarna nodig ik jullie uit aan tafel.