Relatietherapeut Putten

Relatietherapeut Putten

Relatietherapeut Putten; als het niet meer lukt om er samen uit te komen.
Het is een hele stap om op zoek te gaan naar een relatietherapeut. Jullie hebben waarschijnlijk al een poosje het gevoel dat het niet helemaal lekker gaat. Misschien zijn er ruzies, meningsverschillen of kunnen jullie elkaar niet meer geven wat je van de ander verlangt. Relatietherapie kan jullie relatie verbeteren, versterken en laten groeien zodat het weer leuk is samen.

Op zoek naar een relatietherapeut in Putten?

Soms heb je periodes waarin je in je relatie minder oog hebt voor elkaar. Dit kan verschillende oorzaken hebben, zoals drukte op je werk, een heftige gebeurtenis of jullie hebben net een baby gekregen die alle tijd en aandacht opslokt. Bijna zonder het in de gaten te hebben gaan de dagen, weken en maanden voorbij en praat je nog maar weinig met elkaar. Langzaam ben je elkaar aan het verliezen. Het is dan goed om met elkaar in gesprek te gaan om elkaar te begrijpen en het samen weer fijn te hebben. Relatietherapie is er voor iedereen. Aandacht voor elkaar en in gesprek gaan met elkaar is belangrijk. Zorg dat je tijdig met elkaar de verbinding weer aangaat. Ik help jullie graag om jullie relatie weer fijn en liefdevol te maken!

Genoeg van jullie relatieproblemen?

Aangenaam, ik ben Kim Guliker, eigenaar van Relatiekrachtig. Wellicht kan ik jullie helpen bij relatieproblemen. Wat breng je mee in een relatie en wat kun je uit deze relatie halen? Het is interessant hoe eenieder op elkaar reageert. En hoe elke relatie anders kan zijn. De verbintenis tussen deze verschillende mensen raakt mij. En zet mij aan het denken.

Naast relatietherapie geef ik nu zo’n zeven jaar ook individuele begeleiding vanuit Zorgkrachtig. Daar begeleid ik mensen met en zonder diagnose. Het omgaan met een partner met een diagnose in de relatie kan anders zijn. In deze begeleiding zie je dat dit veel impact kan hebben op de relatie.

Mijn manier van therapie is open, inzichtelijk, eerlijk, gedreven, met humor, enthousiast en direct. Zelfreflectie en jezelf open stellen is voor mij de basis voor een goed gesprek. Mensen komen bij mij voor relatietherapie wanneer ze elkaar kwijt zijn geraakt en een écht gesprek over “moeilijke”onderwerpen niet meer lukt. Maar ook als er ruzies zijn en het niet meer lukt om er samen uit te komen.

Zelfreflectie en echt contact is voor mij de basis voor een goed gesprek.

Graag zou ik met jullie in gesprek willen gaan.

Intake

Het is een hele stap om op zoek te gaan naar een relatietherapeut. Wat Relatiekrachtig belangrijk vindt, is dat er een klik ontstaat zodat we een goede werkrelatie kunnen opbouwen.

Relatie APK

Een Relatie APK bestaat uit 2 sessies waar we kijken naar jullie relatie. Wat zijn de positieve kanten en wat kan er verbeterd worden. Je krijgt handvatten om er mee aan de slag te gaan. 

Relatietherapie

In relaties ontstaan patronen. Soms leiden deze patronen tot conflicten waar jullie niet makkelijk uit komen. Relatietherapie richt zich op het herstel van relaties tussen partners.

Een familiediner

Een familiediner met relatiebegeleider kan helpen de onderlinge relaties te verbeteren. Van tevoren zal ik voor ieders verhaal aandacht hebben. Daarna nodig ik jullie uit aan tafel.